tjänster

Tjänster

Planteringshjälp


Jag har möjlighet, genom flertalet leverantörer och sammarbetspartners, att beställa hem de flesta växter som trivs i ett svenskt klimat. Vill du har hjälp med att plantera växterna så ordnar jag det också, enligt överenskommelse, eller efter mina egna eller andras ritningar.


Planteringshjälp kostar 550kr per timme inklusive moms.
Trädgårdsskötsel


Jag hjälper dig med alla typer av trädgårdsskötsel så som ogräsrensning, gödsling, vattning, buskbeskärning, vår och höstgrävning av rabatter, städning av trädgården med mera.


All trädgårdsskötsel kostar 550 kr per timme, men berättigar till ett 50 procentigt RUT-avdrag.

Trädgårdsdesign och Trädgårdsrådgivning


Om du bara vill har några råd i din trädgård, eller om du vill att jag ritar på ett förslag, så börjar det alltid med ett besök hos dig.


Vi kommer överrens om vilken omfattning förslaget skall ta vid mitt första besök. Pris per timme för rådgivning och skissarbete är 800 kr inklusive moms.


Trädbeskärning


Trädbeskärning är något av det mest intressanta och roliga jag vet. De flesta trädslagen beskärs helst under juli, augusti och september. Men vissa går även bra att beskära under tidig vår.


Jag hjälper dig gärna med dina fruktträd, men även dina prydnadsträd. Jag kan även ympa om dina päron och äppelträd, om du vill byta sort i ett äldre träd, eller om du vill få in fler sorter, det vill säga, göra ett familjeträd.All beskärning kostar 550 kr per timme, men berättigar till ett 50 procentigt RUT-avdrag.

Sociala medier


Följ mig gärna i mitt dagliga arbete på Facebook och Instagram.

Kontakt

Tobias Johansson

Djurstad bygata 19

387 91 Borgholm

tobias.jord@gmail.com

070-55 70 996

Slå mig en singnal när du behöver hjälp! Svarar jag inte med en gång, så försöker jag ringa upp dig så snart jag får möjlighet.

© Tobias Johansson. All Rights Reserved.